Logo Logo
OM OSSBUNADERHVA SKJER?TIPSSORTIMENT
 
Nordlandsbunaden

Nordlandsbunaden er en av våre mestselgende bunader. Kanskje ikke så rart iogmed at den flere ganger har gjort det svært godt i avstemninger om Norges vakreste bunad? Denne bunaden leveres i grønt eller blått klede, med broderier på liv, stakk og lomme. Skjorta er i hvit lin med broderi på linning og mansjetter. Capen er delvis håndsydd, i grønn eller blå damask og med gult ullfor. Lua er i silke, også den er grønn eller blå. Det skal brukes hvite strømper til denne bunaden.

 

TILBEHØR

Sølvet
Sølvet består av ei stor og ei lita sølje i oksidert eller forgylt sølv. Spennene til vesten finnes i presset eller gravert utgave. I tillegg skal det være støpte mansjettknapper. .

>>se større bilde>>

   Sølje

>>se større bilde>>

 

 

Capen
Capen er utformet etter modeller som i dag henger på Vefsn museum. Den fås i blå eller grønn ulldamask, og er fôret med korngult ullstoff. Den lukkes med en gravert sølvspenne i halsen. Sjalet er i mercerisert bomull.

 


Løslomma
Løslomma er i samme stoff som stakken og har blomsterbroderi. Låsen fås i nysølv eller ekte sølv.

 

 

Åpningstider

Man-Fre

kl. 10-19

Lørdag

kl. 10-18

 

Telefonservice
Vanskelig å nå oss på telefon?
Det kan til tider være vanskelig å nå oss pr. telefon, da vi prioriterer kunder som er i butikken. Derfor har vi satt av en fast tid til telefon-henvendelser. Så i telefontiden kl 10-16 hver dag (utenom søndag), vil vi kunne hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha ved å ringe oss!
Bestilling
Vi har dessverre ingen nettbutikk, men vi kan sende i oppkrav ved bestilling på minimum 250.-
i tillegg kommer postens satser ved forsendelse.

Ønsker du å bestille varer, kan du sende oss en bestilling på e-post: butikk@

dennorskehusfliden.no


Vi sender ikke varer til utlandet. Før jul og 17. mai har vi begrenset kapasitet til å sende slik at varer må bestilles i god tid!